Om oss

Malmö Tandreglering är privat specialistmottagning som utför tandreglering för barn och vuxna. Vi består av två kliniker, en i centrala Malmö och en i Staffanstorp. Hitta oss…

I våra moderna kliniker arbetar vi miljövänligt och effektivt med digital röntgenutrustning och journalsystem. Vår verksamhet präglas av bästa tänkbara standard och hög kompetens. Vår ambition är att erbjuda utmärkt tandvård till rimliga priser.

 

Vårt team


 
Mubarka_Kahlone.png

Mubarka Kahlon

Övertandläkare och Specialist i Tandreglering. Mubarka har mer än 15 års erfarenhet med Tandregleringsarbete i både Folktandvården som i privat regi. Hon har arbetat som Tandregleringsspecialist i Oxford, Stockholm och Malmö. Både barn och vuxna är välkomna för behandling.

 
 
Neda.png

Neda

Ortodonti-terapeut

Jasmina.png

Jasmina

Ortodonti-terapeut

Elvira.png

Aelina

Ortodonti-terapeut


 

Vårt utbud

Vi behandlar alla typer av tandställningsfel på både barn och vuxna samt erbjuder traditionell tandställning som samtliga osynliga mer estetisk tilltalande tandställningar.
Boka tid…

Vi erbjuder även allmäntandvård och behandlar både barn och vuxna. Våra tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor har gedigen utbildningsbakgrund.
Boka tid…

Vilka arbetar hos oss?

Specialisttandläkare
Vi har specialistkompetens inom tandreglering och kan behandla alla typer av tandställningsfel på både barn och vuxna. Mubarka Kahlon har uppdrag från Region Skåne som Urvalsortodontist att välja ut barn och ungdomar för kostnadsfri tandregleringsbehandling enligt Skåneindex och utfärda Betalningsgaranti.

Tandläkare
Tandläkaren utför undersökningar, lagar tänder, rotfyller tänder, drar ut skadade tänder, samt implantat, broar, tandproteser och tandkronor.